Fjellstad gård

Fjellstad gård ligger med flott utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen på 550 meter over havet. May Britt og Arvids charolais storfe beiter om våren på olympisk grunn, i alpinløypene i Hafjell. Hele sommeren går de på utmarksbeite i Øyerfjellet. Charolais er verdens eldste dokumenterte kurase og spesialisert for kjøttproduksjon. Gården har sin egen storfeburger.

Mohairgeit

Gårdens mohairgeiter er sosiale og trivelige dyr som fungerer som krattryddere på beitene. Kjekjøttet er lyst, mørt og saftig. Mohair gir også flott skinn og ull. I tillegg til stykningsdeler av kjøtt selger Fjellstad spekepølser laget av kje og okse, speka kjelår og pinnkjøtt av kje!

bilde av en langhår geit med hengende ører

Seterkafé

Vårt Goværskafe ligger på Hunderseter i Øyerfjellet, en steinkast fra Pellestova. Vi holder åpent i godt vær, når bonden og fruen har tid og anledning. På setra byr vi på kaffe, nystekte vafler og kaker.  Du kan også få en is, kald drikke og vi selger gårdens matprodukter.

Sommer 2020 håper vi å holde åpent fra slutten av juni. Følg med på Facebooksiden til Godværeskafeen her!

Utsalg

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat eller bestilling av varer. Vi er også medlem av Rekoring Lillehammer, her legger vi ut produkter store deler av året. 

Kontakt: maybrittmelby@outlook.com

tlf. 92466646 (Arvid) eller 95967737 (May Britt).