Se her hvilke julepakkene vi har i år!

Hva med en smaksrik julegave med unike produkter fra lokale bønder? Kanskje er dette året for å prioritere en flott gave til de ansatte i bedriften din?

Her er årets standardpakker:

  1. Pakke 1 inneholder en flaske råpresset bringebærsaft (0,5 L) en liten pose med håndlaget konfekt (5 stykk), et glass bringebærgelé (167 ml) og en flaske geitramssirup/mjødurtsirup (100 ml) til julekosen. Den koster 265,-
  2. Pakke 2 inneholder Fjellstads spekepølse av charolais, en flaske råpresset bringebærsaft (0,5 L), et glass bringebærhonning (150 ml), et glass løvetanngelé (125 ml) og en liten pose med håndlaget konfekt (5 stykker). Den koster 380,-
  3. Pakke 3 inneholder Fjellstads spekepølse, en flaske råpresset bringebærsaft (0,5 L), en stor pose håndlaget konfekt (10 stykker),en flaske geitrams- eller mjødurtsirup (100 ml), et glass løvetanngelé (125 ml) og et glass med solbær- eller ripssnadder (125 ml). Den koster 470,-

Pakkene leveres innpakket i cellofan, pyntet med logo og juleklistremerke og kommer i en papirpose. Et stilig postkort fra Mat fra Øyerfjellet følger med.

Prisene er inkludert mva.

Hvordan bestiller du?

Bestill på e-post til matfraoyerfjellet@gmail.com

Husk å skrive ditt navn, eventuelt bedriftsnavn, antall og hvilke pakke du bestiller. For bedrifter: husk fakturaadresse og referanse hvis du ønsker å handle på faktura.

Du får en bekreftelse på e-post.

Pakkene kan hentes på Øyers julemarked i Øyer sentrum 6. desember, eller på julemarkedet på Pellestova hotell 12. desember.

Ved bestilling av 10 eller flere pakker er levering i Lillehammer/Hafjell/Øyer inkludert.

Om produktene:

  • Råpresset bringebærsaft er kaldpresset og pasteurisert saft uten konserveringsmidler. Den blandes ut med vann i forhold 1 til 4.
  • Håndlaget konfekt kommer i to former: bringebærtrøfler med hasselnøtttrekk eller solbærtrøfler med kakaotrekk. Konfekten kan inneholde spor av nøtter.
  • Våre geler og snadder passer godt til kjøttretter, ostetallerker eller på pannekaker eller vafler. Vi bruker fruktpektin som stivelsesmiddel.
  • Fjellstads charolaispølse er en spekepølse med kun storfekjøtt.
  • Bringebærhonning er lys og mild sommerhonning av bier som har beitet på bringebærplanter.
  • Geitrams- og mjødurtsirup er nydelig som tilbehør på dessert eller risgrøt. De smaker også godt på vaflene. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *