Moe gård

Velkommen til bringebærgården

I 2021 åpner Bringebærbutikken og -opplevelser lørdag 24.juli og stenger 22. august

Åpningstider: 

  • onsdag-torsdag-fredag kl. 13-19
  • lørdag og søndag kl. 11-17

Så lenge sesongen varer (ca slutten av august)

I år kan du bestille selvplukk i bringebærfeltet eller en kasse ferdigplukkede bær her: https://moegard.onlinebooq.net/

 

Om Moe

Bringebærene fra Moe kommer fra gården med fire stabbur på ei rekke, som du ser på vegen opp til Øyerfjellet.

I vår gårdsbutikk kan du komme og hente med deg bringebær som er plukket samme dag. Bærene våre skal ikke på langtransport, og kan plukkes når de er helt modne og har fått all den smaken sol og varme kan gi dem.røde og store bringebær i 300 grams kurver Flere av de beste restaurantene i Lillehammer og Gudbrandsdalen har bringebær fra Moe på menyen. Bærene er også å finne i noen utvalgte matbutikker i nærområdet.

Moe gård er den eneste bringebærprodusenten i Gudbrandsdalen.
Sesongen for ferske bær er normalt i juli og august, følg med på oppdateringer på  vår Facebooksiden.

I sommerbutikken finner du mange produkter laget av gårdens bringebær. Vi har flere typer syltetøy, geleer og vi har saft i forskjellige størrelser. Produktene er laget i samarbeid med Line på Høistad gård

Klikk her for å se hvilke bringebærprodukter vi byr på

butikk med diverse matvarer og bær i et gammelt stabbur med tømmerveggerButikken er Øyers egen lokalmatbutikk med mye godt fra dyktige bønder i Mat fra Øyerfjellet og Gudbrandsdalsmat. Her finner du både ost, kjøtt, grønnsaker og ulike lokale spesialiteter.

Når de første bringebærene kommer – vanligvis i slutten av juli – da blir det fest!

Serveringsvogn

Hva med bringebærboller og nykvernet kaffe med utsikt over bringebæråkeren?
Mellom de fire stabburene, som er fra slutten av 1700-tallet, serverer vi blant annet vår egenproduserte, deilige bringebærsorbet på varme sommerdager. I campingvogna (fra 1972!) kverner vi kaffe, steker vafler og lager bringebærsmoothie. Ferskere blir det ikke.

Vi har overnatting for pilegrimer på vei fra Oslo til Trondheim, og det er stadig syklister og turgåere som kommer innom for en pust i bakken. rosa med hvitt campingsvogn som med stor luke der det serveres mat og drikke fra

Bestilling

Mange fyller opp fryserne sine med bringebærkasser og har dem utover høsten og vinteren – til gomling, kakepynt eller sylting. De er like fine etter frysing. Hver kasse inneholder 12 kurver a 300 gram med sorterte dessertbær. For å være sikker på å få, anbefaler vi å bestille ved å sende en melding til 98856643 eller via vår Facebookside. Kassene må hentes innenfor gårdens åpningstider.

Kurver med bringebær fra Moe finner du også på CC Mat og Coop Mega i Lillehammer, og på Coop Extra og Spar i Øyer.

Til serveringssteder tilbyr vi ferske bær i sesongen samt ferdigblandet bringebærsaft som kan bestilles gjennom Gudbrandsdalsmat.En dame og en mann står i en eng med utsikt over fjell og vann og byr fram bringebær

Kontakt

Du kan nå oss på moe@matfraoyer.no eller telefon 92667817 (Erlend)  eller 98856643 (Windy).

Gårdens Insta-konto finner du her.

Følg forresten også med på Reko-ring Lillehammer, her er det mulig å handle produkter og bær av oss gjennom store deler av året.

Husk også å følge Mat fra Øyerfjellet på Facebook. Vi har markeder og arrangementer sammen med våre gode naboer gjennom høsten og vinteren.

Gården er med i reiselivsprosjektet Matrute Gudbrandsdalen, som lar deg smake deg gjennom hele dalen.